top of page

Bij Marijn

Shantala

 

"Jij bent goed zoals je bent"

 

Shantala is een respectvolle benaderingswijze waarmee ik jou leer jezelf te accepteren zoals je bent en je lichaam te ervaren zoals deze is. Shantala is een aanrakingsvorm, evt. over de kleren. Het zorgt er tevens voor dat jouw systeem in een diepe rust en ontspanning komt. Dit geeft een gevoel van welbevinden. Naarmate de behandelingen herhaald worden houden de effecten langer aan.

 

Allereerst starten we met een open gesprek. Hiermee creëren we een vertrouwensband van waaruit de Shantala plaats kan vinden.

Op het moment dat ik je vanuit onze vertrouwensband mag aanraken, rekening houdend met jouw grenzen, zal de Shantala haar werk doen.

 

Voor mensen die:

* zich gestresst voelen

* een chronische aandoening hebben 

* burnout klachten ervaren

* misbruik ervaring hebben

* zich oververmoeid voelen

* balans kwijt zijn

* behoefte hebben aan een diepe ontspanning

 

Shantala vindt zijn oorsprong in India, waar het als babymassage tijdens de dagelijkse verzorging gebruikt wordt. In Nederland is Shantala toepasbaar gemaakt voor mensen met een zorg- of hulpvraag. Voor meer informatie verwijs ik je naar: Shantala Speciale Zorg (shantalaspecialezorg.nl).

 

Wetenschappelijk onderzoek:

Beter lichaamsbesef door aangename aanraking http://www.medicalfacts.nl/2014/02/26/beter-lichaamsbewustzijn-door-aangename-aanraking/

Vertel me iets en het waait door me heen
Laat me iets zien en ik weet het morgen nog
Laat me iets voelen en ik weet het m'n hele
leven
~Lao Tse
bottom of page