top of page

Bij Marijn

Wie ben ik:

 

Ik ben Marijn Scharten van der Velden (1967), mijn persoonlijke levenservaringen werden mijn drijfveer om aan mezelf te gaan werken en te groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling. Met ups en downs en met hulp van hele fijne hulpbronnen, heb ik mijn pad mogen vinden!

Nu voel ik me krachtiger dan ooit, het was het dus meer dan waard! 

 

Ik heb een brede achtergrond in de gezondheidszorg en het onderwijs, heb daar meerdere functies bekleed. Ik ben werkzaam geweest in de verpleging, heb als docentverpleegkunde gewerkt, leiding gegeven. Heb werkervaring als coach, teamcoach, trainer en als intervisor. De laatste periode ben ik als manager werkzaam geweest in de kinderopvang.

In de afgelopen jaren heb ik veel in mijn persoonlijke ontwikkeling geïnvesteerd, dit alles heeft me veel gebracht en ben ik nu waar ik nu sta.

Enkele relevante opleiding/ cursussen die van toepassing zijn:

  • Academie voor coaching

  • Shantala massage

  • Energetisch systeem therapeut

  • Zelfonderzoek

  • Academie voor mindful teaching

  • Opstellingenwerk

  • AMT Kindertrainer Mindfulness Methode Eline Snel

 

Op dit moment ben ik ook werkzaam binnen de gezondheidszorg. Ik verzorg daar onder meer trainingen op het gebied van mindfulness voor medewerkers en cliënten, coach ik teams en voer ik individuele coachgesprekken.

Als coach streef ik ernaar mensen in beweging te brengen, kennis te laten maken met hun kracht om ze vervolgens vanuit het hier en nu de nodige stappen te laten zetten vanuit ieders eigen verantwoordelijkheid. 

 

Vanuit mijn werk-, en levenservaring heb ik besloten om mijn eigen droom te gaan leven en de stappen te zetten die hiervoor nodig zijn, het openen van: 'Bij Marijn', mijn eigen droombedrijfje.

 

 

 

bottom of page