top of page

Enkele ervaringen:

"Marijn herinnert me eraan dat 't tijd voor MIJ is als ik bij haar kom en dat is iets wat ik mee naar huis neem. Haar benadering ervaar ik als met veel respect voor de mens die ik ben en met name voor al 't kwetsbare in me. Door de behandelingen durf ik dat te gaan voelen wat in me verborgen zit en waar ik naar verlang, soms oude pijn en dan weer vreugde van lang geleden. Zo kom ik  iedere keer een stapje dichter bij meer uiteindelijk mezelf durven zijn waar ik ook ben."

Anoniem

Ik vind jouw manier van benaderen tijdens coaching en Shantala heel erg pretting. Het voelt voor mij puur, zacht, vertrouwd, veilig en oprecht.  Je sluit daarbij goed aan bij wat ik voel, denk en ervaar. Je staat naast me, steunt me en zorgt er voor dat ik mijn kracht hervindt. Zonder oordeel, door echt naar me te luisteren en goed af te stemmen op mij. Door mij de ruimte te geven om mijn verhaal te doen en goede vragen te stellen zet je me aan het denken. Dit helpt mij bij het kijken naar mezelf en wat ik wil bereiken. Je stimuleert me ook om niet te hard en te streng te zijn voor mezelf, maar mezelf juist te accepteren.

 

Bij de Shantala ga je zorgzaam op zoek naar wat ik prettig vindt, wat mij helpt om goed te ontspannen. De aanrakingen zorgen voor een fijne ontspanning van mijn lijf en tegelijk ook meer rust in mijn hoofd. Bij mij heeft het altijd nog een prettige doorwerking daarna, een verlichtend gevoel.

Jet.

 

Zonder dat je iets vraagt voel ik me uitgenodigd om mezelf open te stellen..
Je hoort iemand, je hebt begrip voor wat er bij de ander leeft. Geen oordeel, geen vingertjes die

wijzen…maar jij geeft het gevoel dat het goed is.
Goed wie je bent en goed wat je doet…. Jij geeft iemand het gevoel trots te mogen zijn op jezelf…
Bij jou voelt niemand zich alleen…..we doen het samen…

Je stelt duidelijke vragen;  je laat gedachten en gevoelens veel ruimte, maar bakent ze ook af

zodat een ander zichzelf niet verlies in de grote hoop.  Intuïtief lijk jij precies te weten wat

op welk moment je moet zeggen of juist niet.
Je laat iemand zelf zoeken naar een antwoord, maar geeft een duwtje op die schommel om

wat hoger te komen. Hierdoor ging ik zelf zoeken naar het werkelijke gevoel, naar mijn eigen-ik.
En je laat, met of zonder woorden, de positiviteit en kracht in een ander zien.

Coaching momenten voelen als een ongedwongen fijne gesprekken met een vriend.

Nicole

 

 

Bij Marijn kun je jezelf zijn. Het is net als een reis die je samen aangaat waarin zij je dingen laat zien waar je zelf geen oog meer voor had.

Door de snelheid van onze huidige maatschappij ga je al snel in je hoofd zitten en vergeet je om te voelen. Ze laat je ervaren hoe het is om vanuit je hart te leven en niet vanuit je hoofd. Door de gesprekken met Marijn voel ik weer wat ik nodig heb maar ook wat mijn grenzen zijn.

Kim (fysiotherapeut)

Ik ben blij dat ik Marijn heb leren kennen omdat ik me niet goed voelde in mijn lichaam. Marijn werkt zeer veilig, respectvol met je samen om te zien wat je nodig hebt, zowel op fysiek als op mentaal vlak. Een veilige, zachte massage, mindfull, een leuk muziekje...een aanrader dus.

Mimi

bottom of page